Dobrodružství začíná hned u našich dveří
​​
Dobrodružství začíná hned u našich dveří

Napsali o nás…


05.08.2024

zdroj recenzí https://www.e-chalupy.cz/beskydy/ubytovani-horni-becva-chalupa-becvanka-pronajmuti-1236.php#hodnoceni 

Léto 2024 – Martin Skopal s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
TOP pobyt. Vše co jsme potřebovali bylo k dispozici a funkční. Všechno v naprosté novotě, hezky připravené, pěkné prostředí, příjemní majitelé. Pergola hezká celý den se dalo být jen tu a u bazénu se slanou vodou. Hodně aktivit kolem dokola, pro děti přívětivé, mraky hraček, houpačky, dětský dům. Uvnitř moc hezky naaražobvané, vynikající káva, dobré masáže, příjemní majitelé. Moc jsme si to užili a děkujeme za hezkou dovolenou. Určitě doporučuji

Jaro 2024 – Hanka s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Prodloužený víkend jsme si zde jako maminky s dětmi moc užily. Pro dětičky úžasné, odjížděly unavené z nekonečného hraní na prostorné a pro ně plně vybavené zahradě. Ubytování čisté, krásně zařízené. Rádi se zde příští rok opět vrátíme :⁠-⁠)

Zima 2024 – Zuzana s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Na chatě jsme byli 4 rodiny na 3 noci a musím říct, že takto perfektně vybavenou chatu jsem dlouho nezažila. Nic nám tady nechybělo, kuchyň vybavená veškerým nádobím i na vaření a v dostatečném množství pro velký počet lidí. Teplo a dostatek teplé vody samozřejmostí. Oba lyžařské areály na dosah autem, cca 2 km. Určitě doporučím a pokud bude možnost velmi rádi se zde vrátíme 🙂

Zima 2024- Lucie s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 92%
Byly jsme moc spokojeni, chalupa je moc pěkná, pro nás vybavená velice dobře. Nebylo nic co by nám tam chybělo. Chalupa má velký sklep/garáž, kde si člověk může v zimě schovat lyže a v létě třeba kola. Komunikace s paní majitelkou byla skvělá.

Podzim 2023 – Svaťka s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Chalupa je na krásném místě, dobře vybavená, útulné a čisté pokoje. Zahrada super, děti se vydováděly, využili jsme i bazén, gril i ohniště. Spokojenost a doporučuji ostatním.

Léto 2023 – Martin s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Úžasná chata, skvělé vyžití pro děti, prostě super..mohu jen a jen doporučit a taky doporučím všem známým… děkuji za skvělý pobyt.. Martin

Léto 2023 – Pavla s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Pobyt na chatě Bečvance byl skvělý. Vše bylo perfektně čisté, uklizené. Kuchyň plně vybavená, dostatečné vyžití pro děti na oplocené zahradě a k tomu všemu ještě skvělá lokalita pro vylety v okolí.
Moc jsme si to užili a můžeme jen doporučit.

Jaro 2023 – Kateřina Z.  s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Perfektní a bezproblémové ubytování, kde jsme se opravdu cítili jako doma.
Jsme parta přátel, která se léta jezdí párkrát ročně odreagovat od ruchu velkoměsta, teď se naše skupinka rozrostla i o pár dětiček. Chalupa Bečvanka je opravdu ideální místo jak pro dospělé, tak i pro děti. Byli jsme nadšení. Komunikace s majiteli a jejich vstřícnost se už jen tak nikde nevidí a doufám, že se na chalupu v budoucnu zase podíváme. Nemůžu jinak než doporučit!

Zima 2023 – Lukáš Bartoň s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Ocenili jsme vybavení kuchyně, více toalet, dostatečné úložné prostory na oblečení v pokojích, topení na lyžařské boty a především vstřícnost majitele ohledně domluvy příjezdu a odjezdu. Ubytování je vkusné, moderní, funkční. Poprvé jsme se setkali s tím, že si máme tříděný odpad odvézt sami autem do určených popelnic. Celkově velká spokojenost.

Zima 2023 – Eva s rodinou
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 98%
Byl to moc fajn prodloužený víkend ☺. Naše tří generační rodina se zde cítila jako doma ☼

Podzim 2022 – Anet se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 96%
Ubytování na chalupě Bečvanka bylo báječné. Velmi čisté a útulné. Paní majitelka velmi vstřícná a příjemná. Zahrada vybavená a posezení taktéž kouzelné. Okolí nabízí spoustu aktivit, výlety, pěší a cykloturistika, ideální pro procházky okolo přehrady, sbírání hub. Každý si najde to své. My jsme byli velice spokojeni. Děkujeme a doporučujeme!

Podzim 2022 Víkendový babinec 
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Co se líbilo:
Ubytování velice pěkné, čisté, prostorné a přitom útulné. Majitelé velice příjemní, vše proběhlo naprosto v pohodě. Víkendový pobyt jsme si s kámoškama nad míru užily, v okolí je kam vyrazit na túry, na houby, taky na dobré jídlo a pití nebo kafíčko a zákusek.

Jaro 2022 – s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
S úrovni ubytovacího zařízení , jeho vybavením ,čistotou , prostorem soukromého pozemku jsme byli nadmíru spokojeni. Především dvě malé děti ,které byly s námi , měly dostatečně bezpečný prostor pro své venkovní aktivity . Celkový dojem 1A

Podzim 2021 – Markéta  s více rodinami, vloženo 
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Skvělé ubytování, kde nic nechybí. Chalupa je velmi vkusně zařízená. Paní majitelka velice milá. Za nás naprosto perfektní! Určitě se rádi budeme vracet.
Vše je dokonalé, moc děkujeme 🙂

Léto 2021 – Bronislava s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Nejvíce se mi líbilo zázemí chalupy, vyžití pro děti, super koupaní-blízko přehrada a taky vše co jsme potřebovali, jsme měli tam❤️a majitelé moc milí

Léto 2020 – Pavel Ž.,s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Plusy: Nejen zcela nově zařízeno po rekonstrukci, ale navíc velmi promyšleně, nic nechybí a nic není ošizené. Nejlepší soukromé ubytování, v jakém jsme kdy byli. Majitelé velmi milí. Poloha pro průzkum Beskyd ideální, kousek přehrada na koupání.
 
Léto 2020 – Klára A., s přáteli 
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Úžasné, krásné a prostorné ubytování v nádherné, snadno dostupné oblasti a za příznivou cenu. Skvělá komunikace s majiteli. Na uvítanou příjemné překvapení. Dostatečně vybavená. Posezení venku parádní. Mohu jen doporučit! Ještě jednou děkujeme.
 
Léto 2020 – Pavla  se skupinou přátel
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Plusy: Chata je moc krásná, plně vybavená s velkým oploceným a vybaveným pozemkem. Majitelé jsou příjemní. Pobyt a relax jsme si tu moc užili. Děkujeme 🙂

Léto 2020 – Hanka D.  s více rodinami
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 99%
Plusy: Na zahradně skvělé zázemí pro děti. Rychlé a příjemné jednání s majiteli. Vše nové, čisté a pěkné.

 
Zima 2020 – Čtyři spřátelené rodiny :-), s více rodinami,
Celkové hodnocení: Počet hvězdiček 100%
Plusy: Strávili jsme zde spolu s našimi přáteli báječný víkend. Chata je krásná, vkusně zařízená, s veškerým potřebným vybavením, majitelé příjemní,takže za nás naprostá spokojenost a nemůžeme jinak, než doporučit. Plánujeme zde další pobyt v letním období 🙂

zdroj: e-chalupy/chalupabecvanka, Google Moje firma

Děkujeme všem našim hostům za milá hodnocení.